XI Dzień motoryzacji
Dzień Motoryzacji Kulinarnie
,,Odjechane Danie ‘’ to konkurs w ramach którego młodzież klas gastronomicznych przygotowała zdrowe dania, które posmakują każdemu zapracowanemu mechanikowi. Wśród nich znalazły się: pierogi ze szpinakiem, potrawka z czerwonej soczewicy, placki ziemniaczane ze szpinakiem, naleśniki, zupa brokułowa oraz energetyczne makarony.
Wyniki konkursu:
1miejsce: Kamila Świder – klasa 3A – Pierogi ze szpinakiem
2 miejsce: Anna Chmiel- klasa 2 AG-Potrawka z czerwonej soczewicy
3 miejsce: Klaudia Bylina – klasa 3A- Placki ziemniaczane ze szpinakiem
Konkurs na Plakat ,, Kucharz w Mechaniku”
Wyniki konkursu:
1 miejsce: Monika Tkaczyk – klasa 2Fp
2 miejsce: Kamila Świder- – Klasa 3A
3 miejsce: Julia Kulas i Wiktoria Jędrzejewska- klasa 2Fp
Młodzież przygotowała także słodki poczęstunek czekoladowe ciasteczka – samochody. J
Jazda symulatorem po wyznaczonym torze
W konkurencji liczył się czas i bezbłędność przejazdu.
brało udział 40 uczestników z 8 klas technikum i SB
1 miejsce Patryk Gorgol 2DG – technik pojazdów samochodowych
2 miejsce Bartłomiej Wszoła 2DG – technik pojazdów samochodowych
3 miejsce Jakub Kowalewski 2FP – technik mechatronik
Mirek Skóra