XI Dzień motoryzacji

 

Dzień Motoryzacji Kulinarnie

 ,,Odjechane Danie ‘’ to konkurs w ramach którego młodzież klas gastronomicznych przygotowała zdrowe dania, które posmakują każdemu zapracowanemu mechanikowi. Wśród nich znalazły się: pierogi ze szpinakiem, potrawka z czerwonej soczewicy, placki ziemniaczane ze szpinakiem, naleśniki, zupa brokułowa oraz energetyczne makarony.

Wyniki konkursu:

1miejsce: Kamila Świder – klasa 3A – Pierogi ze szpinakiem
2 miejsce: Anna Chmiel- klasa 2 AG-Potrawka z czerwonej soczewicy
3 miejsce: Klaudia Bylina – klasa 3A- Placki ziemniaczane ze szpinakiem

Konkurs na  Plakat ,, Kucharz w Mechaniku”

Wyniki konkursu:
1 miejsce: Monika Tkaczyk – klasa 2Fp
2 miejsce: Kamila Świder- – Klasa 3A
3 miejsce: Julia Kulas i Wiktoria Jędrzejewska- klasa 2Fp

Młodzież przygotowała także słodki poczęstunek czekoladowe ciasteczka – samochody. J

 

Jazda symulatorem po wyznaczonym torze 

W konkurencji liczył się czas i bezbłędność przejazdu.


brało udział 40 uczestników z 8 klas technikum i SB


1 miejsce Patryk Gorgol 2DG – technik pojazdów samochodowych


2 miejsce Bartłomiej Wszoła 2DG – technik pojazdów samochodowych


3 miejsce Jakub Kowalewski 2FP – technik mechatronik


Mirek Skóra